Зрелищни забавления, епични виртуални битки и строхотно настроение за многобройната публика – така беше ознаменуван повече от достойният финал на турнирите по Dota 2, League of Legends и Counter Strike: Global Offensive от програмата на Game Ninja 2015, чиято кулминация се състоя преди броени часове в Зала 3 на НДК – събитие, което със сигурност ще отеква дълго сред геймърската общност и любителите на електронните спoртове у нас. 

Game Ninja 2015 finals

 

 

А след като димът от среженията се разнесе идва време и да обявим най-добрите гейм нинджи тази година.

Game Ninja 2015 finals

Финалите на тазгодишната турнирна инициатива бяха открити с Dota 2 сблъсъка между двата най-успешни в едномесечните онлайн квалификация екипа - Nicole's Kindergarten и Total Aggression. След равностойно съперничество тук победата спечели отгборът Nicole's Kindergarten, който взе две последователни игри.

 

Доста по-трудна беше победата на Gplay в дисциплината Counter Strike: Global Offensive, който срещна повече от достоен противник в лицето на HeadshotBG. Все пак, в крайна сметка Gplay успяха да се наложат.

Game Ninja 2015 finals

Не бяха от леките и битките в League of Legends, където славата спечели WinX2, преодолявайки съпротивата на Biskvitki Zakuska в две игри.

 

И така, нека да поздравим победителите, които освен осигурените от спонсорите на Game Ninja скъпи предметни награди, получиха и уникални, изработени специално за тях статуетки, достойни да красят шампионските кътчета на славата.  Разбира се, поздравления заслужават и техните достойни подгласници, които също вече се радват на страхотни награди, осигурени от партньорите на  Game Ninja 2015.

 

С чудесни подаръци от шоуто в Зала 3 на НДК си тръгнаха и много зрители. Отлично настроение и много емоции обаче имаше за всички. Защото в края на краищата, в Game Ninja губещи няма.

Game Ninja 2015 finals