Game Ninja

Последен шанс да се включите в Counter Strike: Global Offensive квалификациите от сериите Game Ninja 2015! Тази Събота отново от 14:00 ще се проведе последният квалификационен турнир, като отново записването е безплатно и свобоно за всички! Преди да стартираме сме ви подготвили промени в правилата и допълнителна информация, с която се надяваме че ще улесним участието ви и осигурим по-бързо преминаване на състезанието. Моля запознайте се с информация в следващите редове:

 

Напомняме ви:

  • - Всички предварително записани отбори трябва да се чекират за участие на следния линк
  • - Отбори, които нямат пет играча в състава и въведени гейм акаунти няма да бъдат допуснати
  • - Всички играчи трябва да се запознаят с правилата на турнира на следния линк 
  • - Може да се запишете за турнира до 13:59 в Събота 21.02.2015 на следния линк
  • - Всички срещи се играят в деня на турнира - Събота 21.02.2015

 

Важно инфорамция за всички отбори:

 

1. Поддръжка и помощ по време на турнира: Поддръжката ще се извършва само чрез Facebook страницата на главния администратор на турнира - https://www.facebook.com/INSBG. Препоръчваме да я харесате и да следите публикациите по време на турнира. Допълнително администраторите могат да пишат коментари в срещата ви, на които трябва да отговаряте.

 

2.Предоставяне на съвъри: ще се пускат публикации за предоставяне на сървъри. Ако нямате сървър пишете под публикациите с информация кой отбор представлявате и за коя среща искате сървър(с линк към срещата в play.afktv.bg). Сървърите са ограничен брой и ще се раздават до запълването им, след което ще трябва да изчаквате освобождаването на такива. Сървър ще ви бъде даден на лично съобщение във Facebook или в коментарите на срещата ви.

 

3. Протичане на срещи: моля комуникирайте и се разбирайте с противниковите отбори в коментарите в срещата ви в play.afktv.bg. Всяка среща трябва да се изиграе в рамките на около един час, като изключение се прави за липса на свободни сървъри. Ако забавянето е причинено от играчите администраторът може да присъди служебна загуба. Моля след края на всяка среща качвайте скрийншот с резултата от нея и го въвеждайте в страницата, а администратор ще потвърди.

 

4. Допълнителни въпроси, помощ и проблеми: Може да пишете съобщения към групата за проблеми и въпроси по време на турнира.

Моля не пишете лични съобщения до администратора за да търсите противника си - това става в коментарите под срещата в play.afktv.bg. Моля не пишете съобщения за да искате сървъри - това ще става през съотвените публикации.

 

5. Ако ви потърси администратор: Администратор ще ви потърси ако няма информация и комуникация в страницата на срещата ви в play.afktv.bg. Също така ще се пускат публикации във Facebook групата за забавени срещи или срещи без информация - ако вашият отбор е там моля реагирайте с информация. Допълнително администраторите могат да пишат коментари в срещата ви в play.afktv.bg с информация или въпроси за срещата.

 

6. Работа със сървър:

Администратори няма да присъстват в срещите - трябва сами да управлявате сървъра и да качвате необходимите материали след нея.

Rcon парола за работа със сървър ще се дава само на единия отбор и ако той злоупотребява с нея ще бъде дисквалифициран - примерно ако рестартира по време на играеща се среща. За целта другият отбор трябва да качи скрийншот със злоупотребата.

 

Команди за управление на сървър:

1. Въвеждате паролата за съвъра с команда rcon_password “Паролата която ви е дадена”

2. За смяна на картата ползвайте: rcon changelevel “Името на картата”

3. Може да пуснете загрявка с команди: rcon mp_warmuptime 123123 и след това rcon mp_warmup_start 1

4. Когато сте готови за игра: rcon exec esl5on5.cfg

5. Ако се наложи да рестартирате за knife round или нещо друго: rcon mp_restartgame 1

6. За смяна на страните след изиграване на първите 15 рунда може да използвате rcon mp_swapteams

7. За пауза използвайте командата mp_pause_match и mp_unpause_match за махане на паузата

 
Карти за турнира по кръгове:
I кръг: de_inferno
II кръг: de_nuke
III кръг: de_dust2
IV кръг: de_cache
V кръг: de_mirage
Всички останали кръгове - картите се определят чрез банове